Knud Amdi Thomsen

Kontaktinfo:

Knud Amdi Thomsen
Tebbestrupvej 105, 8940 Randers SV

kontaktinfo

Mobil tlf  : 24481740
Mail : emt@vestdjursnet.dk
Web: 

 

 

Knud Amdi Thomsen fortæller:
Nogle år før jeg ville forlade arbejdsmarkedet, begyndte jeg at
forberede mig på min såkaldte 3. alder. Jeg forestillede mig at det ville være spændende at arbejde med stenhugning. Jeg deltog derfor på et week-end kursus i stenhugning, og her lærte jeg først de grundlæggende teknikker.
Jeg gik på efterløn i 2004, men havde dog mange andre gøremål end lige sten.
Senere tog jeg i 2007 igen på et stenkursus for yderligere udvikling.
Det blev dog først i 2010 at der kom lidt gang i stenene igen, idet jeg blev opfordret til at lave nogle sten med salg for øje.
Fremover glæder jeg mig til at komme i gang med nogle lidt større skulpturer.
Stenene er fra marken, grusgraven eller stranden. Det er altid sjovt at gå på stenjagt. Når- man så kommer i gang, er det spændende at se hvorledes stenen opfører sig, om der er flotte farver, eller om der er ødelæggende åredannelser gemt i stenen.
Det er efterhånden blevet til mange forskelige sten og skulpturer.